Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Zhongshan Wanjun: Sefulu tausaga o olo olo

2024-08-16 09:45:24
Ta'ita'ifono o Zhongshan Wanjun He Guokeng fa'atalanoaina vitiō i le totonugalemu o ata fou tala tuai fa'asalalau aloa'ia i le atunu'u.
"Credit China" koluma vaega fanaina, o le itu sili ona moni o Wanjun pisinisi, tuuina atu i luma o le atunuu lautele!

a5sy

 O le CCTV Old Story Channel, lea e "faʻamatalaina tala faʻasolopito i vitio", o se televise faʻatekinolosi a le atunuʻu atoa na faʻatūina e le Central New Film (Central News Recording Film Studio), ma e naʻo le pau lea o le televise i Saina e taulaʻi i tala faʻasolopito.
Faitau vavalalata le olaga, tofo i le tala faʻasolopito, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o faʻasalalauga faʻasalalau ma faʻatalanoaga, e aumai ai ia te oe le tala ia Zhongshan Wanjun.
O He Guokeng, o le ta'ita'ifono o le Zhongshan Wanjun Handicrafts Manufacturing Co., LTD., Sa avea ma tagata fai pisinisi mo le tele o tausaga, ma sa ia tusia sana lava tala fa'asolopito ma lona to'a'i malamalama i le maketi ma le agaga le fa'amuta o le fa'afouga.
Sefulu tausaga o olo olo. O le atamai e fausia ai se miti.
Talu mai lona faavaeina i le 2014, Zhongshan Wanjun, na faavaeina e le Taitaifono o He Guokeng, ua ulufale i lona sefulu tausaga. I le sefulu tausaga talu ai, ua manumalo le kamupani i le tele o faigata ma faʻafeiloaʻi i se vaaiga matagofie.
Sefulu tausaga o le loto e pei o Pan, atamai e fausia ai se miti, Taitaifono o Ia Guokeng taitai tagata faigaluega uma o le atinaʻe, ma le poto ma le malosi e fatu ai taunuʻuga matagofie.
bovv
O Zhongshan Wanjun o loʻo i ai meafaigaluega faʻaonaponei faʻaonaponei ma 'au faʻapolofesa faʻapolofesa, o se seti o mamanu, gaosiga, faʻatau, auaunaga i se tasi o atinaʻe gaosiga taulima, e mafai ona faigofie ona ausia mai le upusii i le gaosiga, afifiina o asiasiga lelei i oloa maeʻa o le auaunaga pisinisi atoa. faiga, ia ausia lelei le galulue faatasi pisinisi.
cwufdw71
O le kamupani e gauai atu i mea fou faatekinolosi ma le pulea lelei, o oloa taitasi mai le fafagaina i le felauaiga, e tatau ona ui atu i se faʻamaoniga faʻamaonia muamua ma le suʻesuʻega atoa e faʻamautinoa ai e oʻo atu le lelei o oloa i le tulaga faʻavaomalo muamua.
e1 oef2v0
I le silasila a le Taitaifono o He Guokeng, o galuega taulima e le gata o se oloa, ae o se ave foi o le aganuu.
ggrehi6ne90jmzo
O le mea lea, i le faagasologa o le atinaʻe, Zhongshan Wanjun e faʻalogo i taimi uma i le eliina ma le tofi o aganuʻu masani, ma faʻamalosia le tuʻufaʻatasia o elemene mamanu faʻaonaponei e ausia ai le tuʻufaʻatasia atoatoa o tu ma aga faʻaonaponei.
o le alsm1
O loʻo i ai i le kamupani se 'au o tagata faʻataʻitaʻi sinia ma taleni fatufatuaʻi talavou, o ē e ala i suʻesuʻega loloto o le aano o aganuu masani, faʻatasi ai ma faiga faʻaonaponei faʻaonaponei, na mamanuina ai se faʻasologa o uiga masani masani ma lagona masani o galuega taulima.
m46voow5n-tuyay25p-tuyaj03q-tuya6vwrirs

O nei galuega e le gata ina fetaui ma manaoga matagofie o tagata faʻatau, ae faʻasalalauina ai le lautele ma le loloto o le aganuu a Saina.

talofamatou8ymatou8yw-tuya9elv-tuyayws

O le taimi ua tuanaʻi e le o mamao, o le lumanaʻi ua oʻo mai, o loʻo tu i se amataga fou, Zhongshan Wanjun o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le "faʻamaoni, faʻafouina, faʻalelei" filosofia pisinisi, faʻaauau pea le saoasaoa o The Times, ma faʻaauau pea ona faʻalauiloaina le atinae fou o faatufugaga ma galuega taulima gaosi oloa.
O Zhongshan Wanjun o le a faʻaauau pea ona faʻalolotoina le fausiaina o aganuu faʻapisinisi ma agafesootai, saofagā i le atinaʻeina o sosaiete, ma aumaia galuega sili atu ona matagofie o faatufugaga ma le faʻagaloina aganuu i le lalolagi.

x7e